Stavanger Lokomotiv & Vogn Fabrik ANS
Postboks 2535 - Eiganes
4094 Stavanger.
Stavanger Lokomotiv & Vogn Fabrik ans (SLVF) ble etablert 11.03.1993

SLVF importerer for distribusjon og videresalg utstyr for modellbyggere, hovedsaklig modelljernbane: produkter med topp kvalitet og fornuftige priser.  

SLVF har mange fabrikkavtaler der vi har import til Norge og Danmark.  Du kan lenke deg inn på de produsentene vi representerer:  KadeeSlater'sXuronDonegan Optical /OptiVisorAmerican Beauty Tools, og Circuitron

Hensikten med våre sider er å gi deg som kunde en oversikt over hva SLVF har å tilby av utstyr.  En kortfattet liste er å finne i sidepanelet under knappene til venstre.  Klikk på elementet du søker for mer informasjon!

Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale hobbybutikk, som normalt er det beste stedet å kjøpe produktene omtalte på disse sider.  Dersom denne forhandler ikke kan hjelpe deg med hva du trenger av SLVF importerte produkter, ta kontakt med SLVF direkte!  Salgsbetingelsene og portosatsene våre finner du her!

Vi håper at disse sidene skal tjene leserne på best mulig måte.  
Har du kommentarer?  
Eller forslag? 
Send en Email til oss!

Andre produkter / grupper
0sitemap
Årets beste gave til deg selv fåes her hos SLVF!  Sjekk lenken!
Beklageligvis har Jordan Highway Miniatures besluttet å ikke lenger eksportere produktene.  Dette betyr at SLVF ikke lenger får tilsendt nye forsyninger.  Når vårt lager i Stavanger er tomt blir det slutt med å selge Jordanbiler for vår del, etter 23 år!!  Slik at skal du ha Jordanbiler til anlegget bør du snarest mulig bestille.  Når de er borte, ja, så er de borte!!  Ta kontakt og spør om restlageroversikt, samt priser.