Imported files from Donegan Optical Company Inc
Verktøy  (1)
Å bygge modeller er en hel del jobb......

...og jobben får vi ikke gjort uten verktøy!  Godt verktøy!!

SLVF importerer Xuron verktøy til hobbybruk til Norge.  Prøv lenken!  Det best kjente produktet fra Xuron er nok Sporkutter'n, men selskapet produserer i tillegg en mengde med høykvalitetsverktøy som er verdt å eie.  Kutteverktøy skal brukes på rett måte.  Og de skal tas vare på, slik at vi kan få glede av verktøyet for å få jobben gjort.  Bruk derfor det rette verktøyet til ditt formål.  Husk også å bruke vernebriller.  Avkuttede biter flyr overalt!!

Kadee har også en mengde anvendelig verktøy i sortimentet.  Dette inkluderer gjengesett med gjengetapper og tilhørende borer i riktig dimensjon, høydemålere for å sørge for riktig montering av Kadeekoblinger, jigger for plassering av magneter, samt rustfrie skruer, muttere og skiver.
"Hvis du kan se det: ja, da har du en bedre mulighet til å arbeide med det!!"  Sant nok, ikke sant??
Fra Donegan Optical Company har SLVF i 15 år importert OptiVISOR hodemonterte forstørrelsesutstyr.  Utsyret kan brukes av oss som må gå med briller alltid.  Vi påstår at dette 'verktøyet'  er det mest anvendelig av alle de artiklene som selges av SLVF.  Kan brukes av alle: modellbyggeren, brodéreren, legen, finmekanikeren, klokkemakeren, gulsmeden, forskeren, frimerkersamleren, numismatisten, elektromontøren, gravøren, trykkeren: absolutt alle.  Og du verden! for en julegavetips!!  En gave også for resten av året også!  Bursdag ....  farsdag ..  morsdag.   En ekstra lupe som forstørrer ytterligere 2-1/2 ganger er tilgjengelig for permanent påmontering. 

Nytt er at OptiVISOR nå er tilgjengelig med flere magnifikasjonsstyrker:
2 ganger (denne er den 'gamle', gode..), samt 2-1/2 ganger, 2-3/4 ganger, og 3-1/2 ganger forstørrelsen.  
Med en tilleggslupen montert multipliserer altså uansett forstørrelses-styrken med 2-1/2 ganger... og: prisen er den samme for alle varianter OptiVISOR hos SLVF.

Optivisor med lupe og Quasar LED lampesystem er på spesialtilbud.  Spør!!

Ovenfor er avbildet en Optivisor med innebygget lys fra leverandør Quasar i USA. Dette er et tilleggsutstyr som du selv monterer på en lettvint måte på din Optivisor. Genialt!